Ingrediënten:
• 1 pakje ETİ Browni (200 gr.)
• Iets minder dan 1 glas poedersuiker (135 gr.)
• 1 eiwit
• Halve eetlepel citroensap
• 1,5 eetlepel sinaasappelsap
• Halve glas bevroren framboos (90 gr.)
Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag thuis! Gratis verzending vanaf € 45,-.
Slide right to view
Ingrediënten:
• 1 pakje ETİ Browni (200 gr.)
• Iets minder dan 1 glas poedersuiker (135 gr.)
• 1 eiwit
• Halve eetlepel citroensap
• 1,5 eetlepel sinaasappelsap
• Halve glas bevroren framboos (90 gr.)
Recept:
Voor de banketbakkersroom; Klop de poedersuiker, eiwit, citroen en sinaasappelsap met een mixer en giet het mengsel au bain-marie en kook het op laag vuur (het mengsel wordt na een tijdje steviger). Haal het van het vuur af en klop het met een mixer totdat het afkoelt.
Snijd de ETİ Brownies horizontaal doormidden. Nadat je het mengsel op een van de stukjes hebt uitgesmeerd, schik je de frambozen. Breng ook wat van het mengsel aan op de andere stuk ETI Browni en bedek hiermee de eerste stuk. Herhaal dit proces voor de andere 3 ETI Brownies. Wrijf het overgebleven mengsel met een mes erbovenop. Versier daarna de porties ETİ Brownies met frambozen, muntblaadjes of geraspte chocolade en serveer daarna. Eet smakelijk!
€ 3,99