Ingrediënten:
• 5 pakjes ETİ Burçak Yulaflı biscuit
• 3 eieren
• 110 gr. roomboter
• 700 gr. verse roomkaas
• 200 gr. kristalsuiker
• 3 blaadjes gelatine
• 1 dessertlepel vanillesuiker
• 500 gr. bevroren frambozen
• 1/2 glas bosbessen
Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag thuis! Gratis verzending vanaf € 45,-.
Slide right to view
Ingrediënten:
• 5 pakjes ETİ Burçak Yulaflı biscuit
• 3 eieren
• 110 gr. roomboter
• 700 gr. verse roomkaas
• 200 gr. kristalsuiker
• 3 blaadjes gelatine
• 1 dessertlepel vanillesuiker
• 500 gr. bevroren frambozen
• 1/2 glas bosbessen
Recept:
Hak de ETİ Burçak Yulaflı biscuits fijn in de mixer. Smelt de boter en meng met de koekjes. Pers en doe het in de vooraf ingevette springvorm. Week gelatine in koud water en smelt het zonder te koken. Houd 2 eetlepels kristalsuiker apart en meng de resterende suiker samen met eieren en kaas in de mixer. Voeg eerst de vanillesuiker toe, dan de gesmolten gelatine en giet dit mengsel over het koekjesmengsel. Bak 30 minuten in het midden van de tot 150°C verwarmde oven en laat daarna afkoelen in de oven. Pureer de frambozen in een blender. Voeg 2 eetlepels kristalsuiker toe en haal de puree door een zeef. Giet daarna de puree over de cheesecake en serveer. Eet smakelijk.
€ 3,99