Ingrediënten:
• 2 pakjes ETİ Finger biscuit
• 1 bak bevroren kersen
• 1/2 pakje room
• 1 pakje chocoladesaus
• 1 pakje pure chocolade
Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag thuis! Gratis verzending vanaf € 45,-.
Slide right to view
Ingrediënten:
• 2 pakjes ETİ Finger biscuit
• 1 bak bevroren kersen
• 1/2 pakje room
• 1 pakje chocoladesaus
• 1 pakje pure chocolade
Recept:
Pureer de kersen met behulp van een mixer. Houd een deel apart om op de taart te smeren. Kruimel de koekjes. Voeg de kersen en chocoladesaus toe en meng. Bedek de binnenkant van een schaal met vershoudfolie en giet de helft van het mengsel. Smeer de slagroom erop, strooi de geraspte chocolade erover en voeg de rest van het mengsel toe. Nadat je het een tijdje in de koelkast hebt bewaard, draai je de cake ondersteboven en smeer je de resterende kersenpuree erop. (Je kunt ook Bramen gebruiken i.p.v. kersen) Serveer koud en eet smakelijk.
€ 3,99